fbpx
 

Dato

5. September 2024

Tid

10:00-16:30
(med efterfest)

Sted

Marketenderiet
Kirsten Walthers Vej 5
2500 København
Find vej

Pris

Gratis at deltage
(inkl. forplejning)

Årets mest inspirerende begivenhed i brætspils- og legetøjsbranchen.

Kom og få en uforglemmelig dag fyldt med:
  • Nye innovative produkter
  • Spændende præsentationer af sæsons bestsellere
  • Demoer af spil og legetøj
  • Værdifuld networking
  • Talks du bliver klogere af

 

Som afslutning på dagen, er der efterfest på den nye brætspilscafé, Bastard i Valby, med masser af brætspil, drinks og hygge med kolleger og venner fra branchen.

Hold øje her på siden for alt om dagens program.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en dag fuld af kreativitet, sjov og læring!

Early Bird Konkurrence

Tilmeld dig inden tirsdag den 30. juli kl. 12, og deltag i vores Early Bird Konkurrence om et gavekort på 5.000kr inkl. moms. Vinderen trækkes den 8 august klokken 12, og kontaktes direkte.

HUSK, at tilmeldingen er per person. Hvis I ønsker at deltage flere fra samme butik, skal hver enkelt tilmelde sig individuelt.

Program:

 

10:00

Kommer snart

Hvad kan du forvente?

network

Networking

Mød og netværk med andre passionerede forhandlere, leverandører og producenter. Del erfaringer, få nye ideer og skab værdifulde forbindelser, der kan styrke din forretning.

demos

Eksklusive Produktdemoer

Oplev de nyeste trends inden for brætspil, legetøj og puslespil. Få et førstehåndsindtryk af produkterne, som forventes at blive de store hits til efteråret og julen. Prøv selv spillene og se, hvad der vil få dine kunder til at smile og grine.

workshops

Ekspertworkshops

Deltag i hands-on workshops, hvor du og dine medarbejdere kan lære om de nyeste produkter og trends inden for leg og læring. Få indblik i, hvordan man bedst præsenterer og sælger disse innovative nyheder.

season

Forberedelse til Sæsonen

Bliv klædt på til den travle efterårs- og julesæson med den nødvendige viden og de bedste værktøjer. Vi præsenterer alt fra de mest innovative legetøjsdesigns til de sjoveste brætspil, så du kan glæde dine kunder.

HUSK, at tilmeldingen er per person. Hvis I ønsker at deltage flere fra samme butik, skal hver enkelt tilmelde sig individuelt.

da_DKDanish