fbpx

Top 5 – Spil for 2

Top 5 – Spil for 2

Hvis du og kæresten er på familiebesøg, men vil lidt væk fra familien og nyde lidt personligt 1-on-1-samvær, så kan vi varmt anbefale disse 5 brætspil, man kan nyde for at få tiden til at gå lidt hurtigere, og som udgør fine gaver til forældrene eller kæresten – og mange af dem kan desuden spilles af flere end bare to!

Catan Duellen

Et af verdens bedst sælgende spil kommer nu i en ny, dansk udgave for 2! Catan Duellen er navnet på denne spritnye 2-spiller-udgave!

Under lockdownen(ene) var der mange, der fandt eller genfandt glæden i de simple brætspil, der hurtigt kan spilles med bare kæresten eller roommaten – og den glæde er bestemt også at finde i det hypede Catan Duellen!

Her er spillepladen byttet ud med noget så simpelt som en række kort. Faktisk består Duellen ikke af andet end kort, hvilket gør det markant lettere at få på bordet. Men strategi er der stadig masser af – og fordi man kun er to spillere, er man altid enten i gang med sin tur eller 1 minut væk fra en ny!

Catan_DUEL_DA_3D

Unmatched-serien

‘Unmatched’ er navnet på en efterhånden lang spilserie, som, i al enkelthed, går ud på at bevise, at man er den uovertrufne bedste kæmper. Hvordan gør man det? Jamen, ved at rykke rundt på spillepladen, og spille de flotte kort for at banke modstanderne sønder og sammen! Man kan være helt op til 4 spillere, men det fungerer super godt for 2 spillere.

Hvert sæt består af forskellige karakterer, man kender fra vidt forskellige steder; i det første sæt kan du spille som Alice i Eventyrland, Kong Arthur, Medusa eller Søfareren Sinbad! I et andet sæt kæmper Robin Hood mod Bigfoot.

“Det er smukt, let at lære, simpelt, elegant, billigt – det er bare et fantastisk sjovt spil” – Shut Up & Sit Down, måske verdens største brætspilsformidlere.

Clever

Ganz Schön Clever eller That’s Pretty Clever er et skønt lille terningspil i familie med yatzy – bare med langt mindre held.

Velg terningene dine med omhu og plasser dem på noen av de fem forskjellige områdene på arket ditt i forsøket på utnytte alle de forskjellige poengmulighetene. Men pass dere! Terningene du ikke bruker skal nemlig motstanderne dine bruke, så du må passe på både hva du velger og hva du velger vekk.

Micro Macro

Find Holger møder Kriminalkommissær Barnaby i MicroMacro: Crime City! Velkommen til Crime City – verdens måske mest kriminelle by! Alle vegne, du kigger, vil du se kriminalitet – og faktisk er det svært at se skoven for bare træer!

Leg detektiver, løs gåderne og opklar mordene, ved at beskue det enorme og lettere uoverskuelige bykort!

Der følger sågar et vaskeægte forstørrelsesglas med i spillet!

Nova Luna

Nova Luna blev i 2020 nomineret til Årets Spil af Spiel des Jahres – brætspillenes ‘Oscar’-pris! Og det er bestemt ikke uden grund!

Nova Luna er en slags Patchwork for flere spillere – nemlig et af de spil, der er så simple, at man tænker ‘hvorfor er det ikke blevet gjort før?’ – og det er oftest et tegn på godt spil! Samtidigt er der her virkeligt potentiale for de, som er lidt mere matematisk- og strategisk entutiastiske!

nn_NONorwegian