fbpx

Survivors of Hellapagos (LPFI7542/LPFI7541)

About This Project

  • Samarbeidsspill for hele familien
  • Robinson som brætspil
  • Kan spilles av opp til 12 spillere

Et samarbejdsspil… lige indtil maven rumler!

I selskabsspillet Survivors of Hellapagos er I strandet på en øde ø og prøver at overleve længe nok til, at I kan bygge en tømmerflåde og forlade øen. Men det er langt fra sikkert, at I alle vil slippe væk fra den øde ø med livet i behold. Lige dele socialt eksperiment og festspil for 3-12 spillere! 20-40 minutter, 8+ år.

Det sidste I hørte, før alt blev sort, var en drabelig lyd fra skibets skrog. I vågner op på den øde ø, Hellapagos. Drikkevand og mad er der ikke meget af. Hvis I vil væk herfra, skal I samarbejde om at få bygget en tømmerflåde! Men tiden er knap; en voldsom orkan lurer.

Hvad gør I? I kunne måske fange fisk… Eller hente træ til tømmerflåden i junglen, hvor det vrimler med slanger? Der kommer regn i dag – lad ikke det drikkevand gå til spilde! Måske vil du svømme hen til det forliste skib i det selviske håb om at bjærge noget brugbart.

Uanset hvad, vil jeres ubarmhjertige ophold på Hellapagos gøre fjender ud af venner. Vil man overleve, kræver det lige så meget samarbejde og holdånd, som list og svindel.

Survivors of Hellapagos

8+ år

3-12 spillere

20 min

LPFI7542/LPFI7541

Category
Dansk, Familiespil, Familiespill, Familjespel, Norsk, Svensk
Tags
Familiespil, Samarbejde, Selskabsspil
nn_NONorwegian