fbpx

GeoSmart: Educational Set Deluxe (SG5021)

About This Project

  • Hovedbrud
  • Solospil
  • Sjov med STEM

Udforsk magntetismens vidunderlige verden gennemleg og eksperimenter, på en sjov og sikker måde, via GEOSMART Educational Set Deluxe.

Magneter er en attraktiv tilføjelse til enhver samling af STEM-fokuserede byggesæt, og GeoSmart Educational Set: Deluxe 2020 er et af de bedste. Lille ingeniører vil blive betaget af GeoSmarts sortiment af farverige geomagnetiske former. Du vil blive fascineret af GeoSmart Educational Set Deluxees enestående 62-siders multi-level manual. Denne ekstraordinære manual hjælper børn med at lære alt om former, farver, mønstergenkendelse og hvordan man konstruerer 2-D og 3-D figurer hurtigt og ubesværet.

Med GeoSmart roterer magneterne inden i figurerne, så stykkerne klikker altid sammen, uanset hvordan de er forbundet. Det geniale design bruger et patenteret magnetlåsesystem i rustfrit stål for at gøre GeoSmart til et sikrere og stærkere konstruktionssæt, selv for små børn. GeoSmart Educational Set Deluxe er et alsidigt, stille, intellektuelt stimulerende STEM-sæt, der fremmer kreativ tænkning, mønstergenkendelse og finmotorik.

GeoSmart Uddannelsessæt Deluxe indeholder 205 stykker, der består af ni forskellige geomagnetiske former, spindler og hjul plus en ekstraordinær uddannelsesmanual.

GeoSmart: Educational Set Deluxe

3+ år

1+ spiller

N/A

SG5021

Category
Dansk, SmartGames, Svensk
Tags
Børnespil, GeoSmart, hovedbrud, SmartGames, Solospil
nn_NONorwegian