fbpx

EXIT 7: The Polar Station (KOS9286)

About This Project

  • Escape room hjemme i stuen
  • Morsom hjernetrim
  • En skikkelig opplevelse i en eske

Sikken en vidunderligt mild morgen på Arktis — kun -15° Celsius!

I The Polar Station er I en del af en forskningsorganisation fordelt over flere baser. Som en del af Afdeling IMB-Q-12 undersøger I klimaforandringer på Nordpolen. Alt er tophemmeligt, og I aner faktisk ikke, hvad de andre afdelingers opgaver er. For eksempel har I slet ikke hørt noget fra Afdeling IMB-Q-13 i flere uger.

Pludeslig går evakueringsalarmen! I løber mod døren, men den er allerede blevet låst automatisk. Gennem vinduet kan I se jeres kolleger fra de andre baser løbe mod helikopterne. Om lidt bliver I efterladt alene i det frosne Arktis …

Det lykkes jer at kravle ind på en af de andre baser gennem en ventilationsskakt, men igen er døren allerede låst. Laboratoriet her er helt smadret — hvad er der mon sket?

I finder en notesbog og en underlig skive. Alt i rummet er afsikret med nummererede låse. Så går det op for jer, at hvis I kan finde koderne til alle låsene i tide, kan I undslippe! Ellers bliver dette jeres iskolde endeligt!

EXIT-serien er en spillserie hvor du kan oppleve spenningen i et Escape Room hjemme i din egen stue. Spill sammen enten to eller flere og se om du kan unnslippe farene. EXIT-serien har vunnet Årets spill i mange land og er en strålende serie med spill som perfekt gjenskaper følelsen av å være i et escape room sammen.

EXIT: The Polar Station

12+ år

1-4 spillere

60-120 min

KOS9286

Category
Voksenspil, Voksenspill, Vuxenspel
Tags
Escape room, EXIT
nn_NONorwegian