fbpx

Catapults (LPFI7690)

About This Project

  • Brug din snedige taktik til at vinde dagen!
  • Et strategispil
  • Sjov for børn

Catapult Kingdoms er et spil om den sidste person, der står tilbage. Dit mål er at slå alle din modstanders tropper ned!

Som general vælger du en af de to hære, enten Chaufort eller Cunningfields. Brug derefter dine klodser til at bygge et slot for at befæste dine tropper. Ved hjælp af din katapult affyrer du stenblokke i forsøget på at ødelægge din modstanders borg og vælte hans tropper. Når alle tropper fra en hær er væltet, er kampen slut. Den vindende hær skal have mindst én troppe stående oprejst.

Spillet spilles i en række runder. I løbet af en runde, startende med den yngste spiller, får alle en tur. Når alle spillere har haft deres tur, slutter runden. Man bliver ved med at spille runde efter runde, indtil der kun er én spiller med tropper på bordet. Hver spillers tur er inddelt i fire faser: Taktik, sigte, affyring og oprydning. Du udfører disse faser i rækkefølge og afslutter hver fase, før du går videre til den næste.

Advarsel! Dette er et spil om konstruktion/ødelæggelse af plastikklodser og figurer… IKKE din modstander, kæledyr eller mennesker, der letsindigt måtte passerer gennem slagmarken! Spil venligst fair og vær forsigtig med ikke at skade hinanden eller beskadige noget… bortset fra din modstanders forsøg på at bygge en uigennemtrængelig fæstning!

Catapults

6+ år

2 spillere

15-30 min

LPFI7690

Category
Barnespill, Barnspel, Børnespil, Dansk, Familiespil, Familiespill, Familjespel, Norsk, Svensk
Tags
Børnespil, Familiespil, Strategi, Til to spillere
nn_NONorwegian