fbpx

Batman: Everybody Lies (POR8470)

About This Project

  • Løs sager i Gotham City
  • Samarbeidsspill
  • Spil for voksne

Batman: Everybody Lies er et historiedrevet, kooperativt deduktionsspil baseret på systemet fra den prisbelønnede Detective-spilserie. Det leverer en dybt tematisk oplevelse, der udfordrer 2-4 spillere til at slå sig sammen med den kappeklædte korsfarer og bringe Batman’s teater og temaer til live. Spillerne skal samle beviser og forbinde fakta for at opklare mysteriet. Hvert scenarie slutter med en slutrapport med spørgsmål, der bekræfter, hvor godt holdet har efterforsket sagen.

Batman: Everybody Lies er fuldt forankret i den rige tegneseriehistorie og udfordrer spillerne til at påtage sig rollerne som fire vigtige efterforskere – den instinktive journalist Warren Spacey, den ihærdige journalist Vicki Vale, den brutale detektiv Harvey Bullock eller den snedige Catwoman – som bliver trukket ind i en række mystiske begivenheder, der udfolder sig i Gotham City for deres egne respektive dagsordener, og som i sidste ende bliver usandsynlige allierede, der får til opgave at hjælpe med at forpurre nye og gamle skurke, som kun Gothams største detektiv kan!

Men selv når disse usandsynlige allierede samler deres kræfter, er deres mål ikke altid på linje med hinanden. Så for at indfange kompleksiteten i tegneserierne har Portal tilføjet en ny skjult dagsorden-mekanik til Detective-systemet, som tildeler hemmelige mål og unikke vinderbetingelser til hver spiller baseret på hvilken DC-figur de portrætterer.

Batman: Everybody Lies begynder med en indledende prolog, der er designet til at gøre spillerne bekendt med spillereglerne, og fortsætter derefter med tre store sager, der skal løses, og som hver især tager ca. 2-3 timer at spille. Hver sag kan spilles separat som selvstændige episoder, men hvis spillerne løser alle fire sager, vil de løse en hovedfortælling med et episk klimaks.

Batman: Everybody Lies

14+ år

2-4 spillere

120-180 minutter

POR8470

Category
Voksenspil, Voksenspill, Vuxenspel
Tags
Cooperativ, Deduktion, Fantasy, Samarbejde, Voksenspil
nn_NONorwegian