fbpx

SmartMax – magnetsjov for de mindste!

SmartMax – magnetsjov for de mindste!

SmartMax-serien er den perfekte introduktion til magnetismens vidunderlige verden for børn fra 1+ år. Med de store, børnevenlige dele er barnet garanteret en absolut let og sikker leg med magneter, der vil fordre barnets nysgerrighed og kreativitet langt ud i fremtiden!

SmartMax kommer i et utal af sæt som alle frit kan kombineres med hinanden! To sæt – ‘My First Safari Animals’ og ‘My First Sound & Senses’ – i serien er blevet nomineret til årets legetøj her i Danmark! Læs om de to – og mange andre sæt – herunder.

SG5047_SmartMax--My-First-Sound-&-Senses-(Nordic)_0_500
My First Sounds & Senses – Årets Legetøj for Småbørn 2021!

My First Sounds & Senses er Årets Legetøj for Småbørn! Og det er der en særlig grund til – dette sæt – ligesom så meget andet fra SmartMax – udgør en ideel og sikker introduktion til magnetismens forunderlige verden; en introduktion, der kan fordre barnets nysgerrighed fremover. My Fyrst Sounds & Senses består af 8 dele, der kan sammensættes til rangler. Sættets forskellige dele har forskellige lyde, farver, teksturer og struktur, der virkeligt gør, at barnets sanser stimuleres. Med de forskellige lyde vil barnets musikalske evner også trænes!

My First Safari Animals – nomineret til Årets Legetøj 2021!

My First Safari Animals er lavet til børn fra 1-5 år, og udgør den perfekte introduktion til magnetismens magiske verden.

Sættet består af 6 forskellige, pangfarvede dyr, som kan man sammensætte, som man vil. Du kan altså lave en elefant eller en løve; men du kan også kombinere delene, så du får en skør ‘løvefant’ ud af det! Kun fantasien sætter grænser! Man skal bare ‘clicke’ de bløde dyre-dele ind på de små brikker – og så er fantasien ellers kickstartet!

myfirstsafarianimals-A-500
StartA-500
Start – magnetsættet for de mindste

Dette magnetsæt udgør den perfekte start for ethvert nysgerrigt barn eller tumling! Sættet består af stænger i flotte farver og et par af de klassiske grå kugler, man bruger til at sammensætte magneterne, der selvfølgeligt kan kombineres med ethvert andet SmartMax-produkt!

My First Dinosaurs

I My First Dinosaurs får du, i samme stil som med sættet med safaridyr, en række magnetiske dyr som du kan bygge nøjagtigt som du vil, eller kombinere på enhver tænkelig, skør måde! Det udgør en fin introduktion til magnetisme samt første spadestik til en kommende palæontolog.

SG5041_SmartMax--My-First-Dinosaurs-(Nordic)_0_500
StartA-500
Power Vehicles – seje biler til seje børn

Med dette store sæt kan du sammensætte en større flåde af større køretøjer! Byg en bulldozer, en brandbil, en lift, en trækvogn, en pickup-truck eller en varevogn! Cockpitterne, kabinerne, scoops, hjul og andet tilbehør kan nemt klikkes på stængerne.

nn_NONorwegian