fbpx

Mia London – børnenes første detektivspil!

Mia London – børnenes første detektivspil!

En ussel slyngel har begået en forfærdelig forbrydelse, og det er op til jer at afsløre skurken. Der er bare ét problem… I har ikke færre end 625 mistænkte!

I mesterbørnedetektiver er på sagen i Mia London, der på unik vis blander huske- og deduktionsspil sammen til et børnespil, I sent vil glemme!

Hvad går det ud på?

Mia London er et børnespil for 2-4 spillere fra 5+, og det tager kun 10 minutter at spille!

En forbrydelse er blevet begået, men slynglen er blot én ud af jeres 625 forskellige mistænkte. Hvis ikke det var nok, så ligner hver en slyngel hinanden på en prik… altså bortset fra 4 små forskelle: deres hatte, deres briller, deres overskæg og deres butterflys. Kun ved at identificere så mange af disse beklædningsgenstande som muligt, vil I afsløre mesterskurken – men kun én af jer kan blive kåret til byens mesterbørnedetektiv!

Spillet forløber over 4 forskellige runder – én runde for hver af disse 4 skurkagtige beklædningsgenstande!
Der findes 5 forskellige beklædningsgenstande i hver kategori, og hver af dem optræder på 2 forskellige kort. Før spillet starter, fjerner I et af kortene, uden at kigge på forsiden. I hver runde har I altså 9 kort at gøre godt med, og det vil sige, at én beklædningsgenstand blot optræder én gang. Det er jeres opgave at finde ud af, hvilken genstand dét mon er!

I første runde – hattene – danner en spiller 4 bunker ved at afsløre ét hattekort ad gangen. Når alle 9 kort er afsløret, bruger I nu jeres efterforskningshæfter til at vise, hvilken hat I mener, kun optrådte én gang. Herefter går runden videre til brillerne, hvor der blot laves 3 bunker. Dernæst overskægget, der kun indeholder 2 bunker og til sidst butterflyen, hvor I virkeligt får jeres huskeevner på prøve, da der kun er én enkelt bunke at kigge på!

Spilleren, der gættede flest korrekte beklædningsgenstande, vinder spillet!

Er det et spil for dig?

I Mia London har vi et sjovt børnespil, som man kan gå igang med på under et minut, og som træner barnets (såvel de voksnes) hukommelses- og koncentrationsevner på en sjov og unik måde. De skurkagtige figurer er søde og tildeler samtidigt spillet en høj ‘play-factor’, da det er skægt bare at bladre igennem alle de forskellige beklædningsgenstande for at se, hvor skør en skurk man kan lave.

Mia London er tiltænkt børn helt ned til femårsalderen, og det er også i denne aldersgruppe, og sammen med barnets jævnaldrende, at spillet brillerer allermest.

da_DKDanish