fbpx

Insider – klassisk partyspil nu i lommespilsformat!

Insider – klassisk partyspil nu i lommespilsformat!

20 spørgsmål til professoren er et stedsegrønt spilhit til bilturen eller til grå og våde søndage rundt om sofabordet! Væbnet med ‘ja’- eller ‘nej’-spørgsmål, forsøger spillerne at komme frem til det hemmelige ord, som kun ‘professoren’ kender!

Insider er 20 spørgsmål til professoren, men med et twist! En hemmelig ‘insider’ kender også ordet, og skal skjult lede spillerne på rette vej. Kan denne ‘insider’ mon lede de andre spillere på rette vej uden at afsløre sig selv?

Hvad går det ud på?

Insider er et festspil for 4-8 spillere fra 9+ år, og hvert spil tager ca. 10 minutter.

Det passer lige ned i lommen – og så er det selvfølgeligt på dansk!

Som i den gamle køretursklassiker skal man i Insider gætte et hemmeligt ord på under 5 minutter, som rundens spilmester kender, ved at stille denne binære ‘ja-nej’-spørgsmål. Men hvor det gamle spil kun har 2 ‘roller’ – spilmesteren og de gættende spillere – har Insider 3 roller! Foruden spilmesteren og de gættende spillere er én spiller nemlig i al hemmelighed rundens ‘insider’.

Ligesom spilmesteren kender insideren også det hemmelige ord, og hun har til opgave at få de andre spillere til at gætte dette hemmelige ord, før tiden løber ud, alt imens hun selvfølgelig lader som om, hun ikke aner, hvad ordet er. Hvis ordet ikke bliver gættet, før tiden løber ud, taber ALLE spillere!

Ved at stille de ‘rigtige’ spørgsmål på de rigtige tidspunkter, forsøger insideren altså at lede de andre spillere på rette vej. Men denne bedrager må ikke være for åbenlys med sine ledetråde – for gættes det rigtige ord, stemmer spillerne om, hvem de tror, insideren var. Gætter flertallet rigtigt, vinder alle andre end insideren. Til gengæld vinder insideren, hvis flertallet gættede forkert!

I Insider flyver beskyldningerne fra alle retninger, for selv din elskede bedstemor vil pludseligt, 100% sikkert og uden nogen som helst tvivl, fremstå som en lyssky og bedragerisk skurk uden lige!

Er det et spil for dig?

Insider er let at få på bordet – der er så få regler, at det kan læres på et minut, og fordi hver runde maksimalt tager 10 minutters tid, har det en god ‘bare-ét-spil-til’-kvalitet, som gør det til et perfekt spil til forfesten.

Hvis du kan lide spil som Spyfall, Varulv eller Fake Artist, vil du med garanti synes om Insider – især, hvis også du har et pokerface i topform!

da_DKDanish