fbpx

Fake Artist – Tegn & Gæt vendt helt på hovedet!

Fake Artist – Tegn & Gæt vendt helt på hovedet!

Det kan være svært at spille Tegn & Gæt, når man er bedre til at gætte, end man er til at tegne – især, hvis man heller ikke er god til at gætte!

Det er her, det hurtige festspil Fake Artist kommer ind i billedet… eller skulle vi sige tegningen? Her spiller dine kunstneriske færdigheder (eller manglen derpå) ingen rolle, men det gør dine lyve- og deduktionsevner (og manglen derpå) til gengæld!

Hvad går det ud på?

“Det er et af de bedste spil nogensinde” – Shut Up and Sit Down, verdens største brætspilformidlere.

Fake Artist er Tegn & Gæt & Lyv & Beskyld & Grin & Sved &… så videre! I festspillet er det nemlig én-mod-alle, når den såkaldte ‘fake artist’ forsøger at snyde alle de andre spillere – men ingen, bortset fra hende selv, kender identiteten på denne bedrager!

Bedrageren er den eneste, der ikke får at vide, hvad hun skal tegne. Resten af spillerne er blevet tildelt et hemmeligt ord inden for en tilkendegivet kategori, men denne ‘fake artist’ har blot fået et ‘X’.

På skift tegner spillerne en streg på papiret med hver deres farvetusch, og når alle spillere har tegnet 2 streger, skal bedrageren udpeges! Hvis bedrageren udpeges, taber hun spillet… MEDMINDRE hun har formået at udregne, hvad det hemmelige ord var.

Kan du se problemet? Hvis bedrageren er for åbenlys i sin forvirring over, hvad hun skal tegne, bliver hun hurtigt dømt skyldig. Men samtidigt skal resten af spillerne ikke tegne for godt, for så kan bedrageren jo nemt komme frem til det rigtige ord, og så har de tabt på forhånd! Men de skal heller ikke tegne dårligt nok til, at de selv fremstår skyldige. I Fake Artist er der en hårfin grænse mellem skyldig og ikke-skyldig; og én forkert streg kan gøre hele forskellen!

Tro os, når vi siger, at spillet kan blive intenst – bedrager eller ej!

Er det et spil for dig?

Som adskillige anmeldere har sagt, er Fake Artist et af de bedste festspil nogensinde. Punktum! Det er let nok til, at selv de lidt ældre børn kan være med, men har på samme tid en underholdningsværdi for voksne, der ikke er til at benægte! Hvis du kan lide festspil, er det helt klart noget for dig. Hvis du især holder af sociale spil som Varulv eller Spyfall, og elsker du et godt grin, bliver Fake Artist uden tvivl et hit på dit bord!

da_DKDanish