fbpx

Ét spil over dem alle – EXIT møder Ringenes Herre!

Ét spil over dem alle – EXIT møder Ringenes Herre!

Den er god nok – Ringenes Herre møder den fortrinlige ‘escape room’-spilserie, EXIT! Men i denne æske er det meget mere end bare et ‘room’, du skal ‘escape’; det er simpelthen hele Midgård, der er i knibe!

Når I mon at løse alle de magiske gåder i Midgård, så I kan tilintetgøre Herskerringen i tide?
EXIT: Shadows over Middle-earth er en blockbuster i en æske – og I er hovedpersonerne!

Eventyret om Ringen!

En stor trussel lurer i skyggernes land Mordor. Det rygtes, at den mørke herre Sauron er vendt tilbage for at sprede frygt og ødelæggelse over hele Midgård.

Men der er håb. For hobbitten Frodo Sækker bærer på en utroligt magtfuld genstand: Herskerringen, der blev smedet af selveste Sauron for mange år siden. Troldmanden Gandalf har sendt Frodo og hans følgesvende ud for at ødelægge Herskerringen og for evigt sætte en stopper for Sauron. Det bliver en farefuld færd, og Ringens Broderskab får brug for hjælp … jeres hjælp!

Gandalf vil også sende jer ud på en rejse gennem Midgård. Troldmanden har utroligt vigtige opgaver til jer. Hvis I gennemfører disse opgaver hurtigt og sikkert, kan I give Frodo den tid, han skal bruge for at gennemføre sin farlige mission.

Skynd jer! Skyggerne bliver længere, og tiden rinder ud.

Hvad er EXIT?

EXIT-spillene er escape rooms i en æske. I står over for en række gåder og mysterier, som I skal løse på tid (eller i ro og mag), så I kan ‘undslippe’ det sted, hvori I er fanget.

Hvert EXIT-spil udgør en større udfordring, som tager 1-2 timer at løse for en gruppe spillere – og spillet er beregnet til kun at blive spillet én eneste gang. Så selv når spillet ikke er baseret på en film, udgør EXIT-spillene rige oplevelser, der på samme måde som film er fedest, første gang man oplever dem.
Hver æske har sit eget tema – fra forladte forskningsstationer og hjemsøgte forlystelsesparker til (knapt så) øde øer og, ja, Tolkiens legendariske fantasy-verden, Midgård.

Så grib sværdet, buen og øksen, og drag på eventyr i EXIT: Shadows over Middle-earth. Men som Boromir sagde, så er det ingen nem opgave at nå til Mordor!

da_DKDanish