fbpx

Cupcake Academy – en bagedyst uden lige!

Cupcake Academy – en bagedyst uden lige!

Aldrig har hovedbrud smagt så godt! Hvis du vil på Cupcake-akademiet, må du arbejde sammen med dine med med-konditorer og indordne jer efter køkkenchefens instrukser.

Jeres kommunikation og holdånd bliver i høj grad sat på prøve! I har kun 7 minutter til at udføre alle jeres opgaver og dermed sikre jer en plads på det prestigefyldte akademi. Med regler på dansk!

Cupcake Academy er et på flere måder sødt spil. Det er hurtigt at lære, den grafiske stil er sukkersød og, ja, så handler det om cupcakes! Og så bliver det faktisk kun bedre, hvis man spiser vaskeægte kager, mens man spiller!

I Cupcake Academy, der kan spilles af 2-4 spillere fra 8+ år handler det om at samarbejde, hvis man vil blive verdens bedste hold af mesterbagere.
Men det er lidt en lidt mærkelig konditorskole, I er kommet på. For i stedet for at skulle bage cupcakes og andre søde sager, skal man faktisk bare rykke rundt på cupcake-forme. Spillet gemmer nemlig på cupcake-forme af forskellige størrelser, der kan (og nogle gange skal) lægges ned i hinanden, for at ‘puslespillet’ kan løse sig – lidt ligesom søde Matrjosjka-dukker.

Sådan foregår det:

Hver spiller har sin egen tallerkenrække og cupcake-forme.
Man stabler alle sine cupcake-forme ned i hinanden, og placerer dem på en af sine tallerkner, med bagsiden opad. Så vender man et opgavekort. Opgavekortene viser, hvordan opstillingen af cupcake-forme skal ende med at se ud, på tværs af jeres tallerkenrækker.
Og så er I i gang! I har nu syv, ganske intense minutter til at løse så mange opgavekort som muligt, men I vinder kun, hvis I klarer et bestemt antal opgavekort (14 for 2 spillere, 12 for 3 og 10 for 4). Det er hektisk. Det er sjovt. Og det er udfordrende.

Nogle gange kræver det, at en spiller ‘låner’ sine cupcake-forme til en anden spiller – og der må man bruge en fælles mellemstation, samt at råbe så vredt og fransk af medspillerne, som man vil, alt imens, at timeglasset habilt udfører sit arbejde. Nåh ja, og så må man kun bruge én hånd. Det gør det jo ikke ligefrem lettere!

Som kronen på kransekagen kan I, når I føler, at I er blevet eksperter i sportsgrenen ‘cupcake-forme-koordinering-og-placering’, udfordre jer selv yderligere, ved at forsøge jer med det såkaldte ‘bedriftkort’, der består af visse udfordringer, der vil få selv den den ypperligste mesterbager til at give op! Her gemmer der sig udfordringer, som ‘I må ikke snakke sammen’ og ‘I skal bruge jeres dårlige hånd’. Så er der lagt i ovnen til en dej-lig udfordring.

Klar… parat… BAG!

da_DKDanish