fbpx

Julegaven over dem alle – Catan i 3D!

Julegaven over dem alle – Catan i 3D!

Lige siden Bill Clinton var præsident har familier verden over byttet, handlet, forrådt og råbt af hinanden i kampen om magten på øen Catan!
Hvis familien stadig har arvestykket ‘Settlers of Catan’ (som det hed dengang) stående på reolen, så må det efterhånden være godt slidt. Men frygt ej: Catan 3D er din lækre, luksuriøse redningsmand!

“Det ser pragtfuldt ud på bordet” – justpushstart.com

Med Catan 3D kan I ‘settle’ som aldrig før! Det lever nemlig op til sit navn, og byder på Catan i flere dimensioner end nogensinde før!
De ikoniske, hexagoniske papbrikker er udskiftet med store plasticbrikker i 3D, som desuden er håndmalet. Men der er også blevet kælet for spillernes veje og byer, og for hav-rammen! Selv røveren, der går på rov hver runde, er nu ‘deluksificeret’ (det er et ord, ikke?) og ‘primet’, så du selv kan male brikken, nøjagtigt som du vil.
Selv terningerne er bare lidt federe, end de var førhen!

Men spillet er selvfølgelig det samme, som det altid har været! 3-4 spillere, en ø, noget uld og malm samt et par røvere; du kender det vel efterhånden. Tro os – man skulle måske ikke tro, at noget så simpelt som opdaterede spilkomponenter kan forbedre spiloplevelsen, men det gør det altså!

Så hvis du er træt af bløde pakker under træet, så anbefaler vi, at du køber Catan 3D til dig selv; eller til enhver brætspilsentusiast eller smånørdet familiefar!

catan3d-artikel-500
CATAN3D_DA-NO_3D-500
catan3d-artikel-5001
da_DKDanish