fbpx

Børn hjemme? Red hjemmefreden med årets brætspilspakke!

Børn hjemme? Red hjemmefreden med årets brætspilspakke!

Ude godt, hjemme bedst – også når det er et krav! Men når hele familien pludseligt er hjemme hele dagen, kan maratonsessioner på Netflix og Disney+ hurtigt blive trættende, og firkantede øjne kunne vi alle bruge mindre af.

Frygt ej, for Spilbræt.dk kommer jer til undsætning med den ultimative brætspilspakke til familier af enhver slags – med disse 5 spil under armen, vil I nærmest ikke glæde jer til en genåbning!

Kingdomino

Kingdomino er et vaskeægte tophit! Spillerne opbygger hvert deres kongerige bestående af dominobrikker – og jo bedre man bygger sit landskab, desto flere point får man.

Det er på denne liste, fordi det både er sjovt for kun mor og far, men sagtens kan nydes af både hele familien og for kun børnene.

Taco Cat Goat Cheese Pizza

I det hurtige og hæsblæsende Taco Cat Goat Cheese Pizza skiftes I til at sige et af ordene i spillets navn. Når det I siger, matcher det kort I afslører, gælder det om at være den hurtigste til at smække hånden på bordet! Hvem kommer først af med alle sine kort? Et fedt familie- og festspil, hvor børn og voksner dyster med på lige fod!

iMagic

iMagic er prik-til-prik-tegninger som brætspilsrace på tid! Hvem er hurtigst til at gætte, hvad det er jeres prikker skal forestille? Her skal vi hilse og sige, at børnene nok er langt bedre til det, end de voksne er. Et sjovt spil børnene kan hygge sig med, mens forældrene laver spaghetti-kødsovs!

Squirrels Go Nuts

Squirrels Go Nuts er et unikt børnespil for kun 1 spiller fra SmartGames! Igennem 60 udfordringer får barnet testet sin rumlige intelligens, når hun forsøger at hjælpe egernene med at få bragt hele vinterforrådet i sikkerhed. Det er næsten en slags lektier, uden at barnet nogensinde opdager det!

Micro Macro: Crime City

Find Holger møder Kriminalkommissær Barnaby i MicroMacro: Crime City! Velkommen til Crime City – verdens måske mest kriminelle by! Alle vegne, du kigger, vil du se kriminalitet – og faktisk er det svært at se skoven for bare træer!

Leg detektiver, løs gåderne og opklar mordene, ved at beskue det enorme og lettere uoverskuelige bykort!

Micro Macro er for familierne med lidt ældre børn, da der til tider er tale om voldelig (og dog tegneserie-agtig) kriminalitet – men her kan man virkeligt fordybe sig i et fedt spil!

da_DKDanish