fbpx

EXIT: Spøgelseshuset

Om spelet

  • Escape room hemma i vardagsrummet
  • Tankenöt
  • Upplevelse på ask

Mørke, forkrummede gange, frygtindgydende skrig og forfærdelige monstre – lyder sjovt, ikke? Det var i hvert fald det, I tænkte, da I besluttede jer for at gå ind i forlystelsesparkens ‘hjemsøgte’ forlystelse, Spøgelseshuset! Men da I træder ind, hører I nøglerne, der drejes rundt; I er låst inde. Kan I mon samle mod til at løse gåderne og slippe fri fra Spøgelseshuset med livet i behold?
Ni har blivit inbjudna att övernatta i en stor, överdådig villa. Men det goda slutar där, för när ni ankommer tvingas ni av okända människor att delta i ett makabert spel. Klockan tickar, och ni ska vara snabba för att samarbeta och lösa alla gåtor. Kan ni fly från villan innan det är för sent?

EXIT-spillene er escape rooms i en æske. I står over for en række gåder og mysterier, som I skal løse på tid, så I kan ‘undslippe’ det sted, hvori I er fanget.

Hvert EXIT spil udgør en større udfordring, som tager 1-2 timer at løse for en gruppe spillere – og spillet er beregnet til kun at blive spillet en gang. Hver æske har sit eget tema fra den forladte, arktiske forskningsstation til det hjemsøgte slot til den (måske) øde ø.

EXIT 8: Spøgelseshuset har en sværhedsscore på 2/5.

EXIT: Spøgelseshuset

10+ år

1-4 spelare

45-90 min

LPFI7347

Pressen säger:

Fenomenal underhållning!

- Politiken

Category
Voksenspil, Voksenspill, Vuxenspel
Tags
Escape room, EXIT
sv_SESwedish
da_DKDanish nn_NONorwegian sv_SESwedish