fbpx
 

Om os

Spilbræt.dk er nordisk distributør af brætspil.

Det er stedet, hvor kærligheden til brætspil og den rene spilleglæde blomstrer. I en fortravlet hverdag er fritid dyrebart, så derfor skal de brætspil, vi omgiver os med, også være af den bedste kvalitet.

Hvorfor elsker vi brætspil? Er det lysten til at lege? Prøve grænser af i trygge omgivelser? Eller er det behovet for nærvær og hygge med vores nærmeste? Hos Spilbræt.dk er vi overbevist om, at det er alt dette og mere til. Brætspil samler og brætspil skaber øjenkontakt. Trangen til noget fysisk og ægte i en digital og fjern verden. Et godt brætspil er ikke kun et produkt, der samler støv. Det er et familieklenodie, der bringer smil frem. Et fast inventar på bordet, når der er gæster – lige ved siden af kaffen, rødvinen og slikskålen. Eller det naturlige valg, når der skal fortælles røverhistorier i byen. Alle har hver deres smag, både når det gælder musik, film – og det samme gælder brætspil.

Spilbræt.dk forsøger at vælge og sætte fokus på de bedste brætspil, men vi gør det ikke alene. Vi lytter til pressen. Vi lytter til Årets Spil-konkurrencer over hele verden. Og så spiller vi selvfølgelig. Gerne hver dag, men helst sikkert hver uge. Det giver os mental velvære og et glimt i øjet.

Kim_500

Kim

Direktør

Kim er firmaets vandhund. Han har arbejdet professionelt med spil i alle former siden han var 19, og han fortæller gerne en historie ”fra gamle dage”, hvis han får chancen. Når det gælder spil, er hele Spilbræt enige om, at de elsker at se ham tabe – derfor holder Kim sig langt væk fra spil som Risk. I stedet nyder han at spille et hav af spil-prototyper i jagten på den næste dille.

Andreas_500

Andreas

Salg, Danmark

Andreas er Spilbræts kamæleon og katteelsker. Og når vi siger katteelsker, mener vi det; han samler nemlig på kattespil, og har da også dekoreret et hjørne på kontoret, der er propfyldt med netop de spil. Med sit gode humør og dybe barytonstemme spreder han god stemning på kontoret, når han da ikke er ude og køre Danmark rundt for at hilse på vores kunder. Når det gælder spil, har Andreas en kærlighed for små finurlige spil som TEAM 3 og Taco Cat Goat Cheese Pizza.

Uden navn

Christopher

Grafiker

Christopher er firmaets passionerede brætspilsfætter. Med høj oktan spreder han brætspilsglæde til alle, han kommer i nærheden af - og han kender MANGE spil efter en årelang erfaring som ansat i en brætspilsbutik. Udover at være ekstremt glad for hunde, hvilket foruroliger os lidt her på en ellers katteglad arbejdsplads, er Christopher benådet med et visuelt talent, der fremover vil hjælpe Spilbræt med spiludvikling. Og så er han ganske enkelt umulig at slå i Eclipse.

Jannie

Jannie

Kundeservice & Logistik

Jannie er trods hendes unge alder en erfaren dame, da hun i adskillige år arbejdede på vores lager som projektleder. Nu har hun sluttet sig til Spilbræt-familien, og vi er langsomt i gang med at indoktrinere hende til at elske brætspil. Når Jannie ikke er på arbejde, drømmer hun om rejser mod varmere himmelstrøg og blive bedre til små, hurtige kortspil som ``Oh Shit!`` og ``Port Royal``.

Elsa_500

Elsa

Salg, Sverige

Elsa elsker alle dyr og er hele Spilbræts power-mor, der på klingende svensk stolt fortæller om, hvor glad hendes sønner er for de brætspil, hun tager med hjem fra arbejde for at prøve. Hun er, om muligt, også kontorets mest systematiske person - en kvalitet, der er smart at have både på arbejde og i spil! Når hun rigtig skal hygge sig, elsker Elsa især partyspil som The Mind og Codenames.

Klara1-Profile

Klara

Salg, Sverige

Klara er en sand hyggeekspert! Der går sjældent en dag, hvor hun ikke spreder god stemning på kontoret ved sporet. Udover at være uddannet arkitekt (!), og sit lidenskabelige forhold til jazz og funky tunes (hendes ordvalg), har hun Danmark og Sveriges (eller, i hvert fald kontorets) allerflotteste cykel. Og så er hun desuden ikke til at vippe af pinden når det gælder terningespil som Copenhagen Roll&Write og Clever, og tager desuden altid føringen når vi spiller EXIT!

Marcus1-Profile

Marcus

SoMe, Sverige

Marcus er den svenske pendant til Christopher! Han er en skæg og skægget mand, der kan lide alle brætspil af enhver slag - fra episke 6-timer lange power-gaming-rum-kampe til 5-minutters hygge-ved-frokostbordet-spil! Han elsker desuden hunde lige så meget som han hader sin allergi for dem. Han er en sand troldmand når det gælder regler (han har også skægget til det), og husker gerne selv de mest obskure regler til nogle af hans favoritspil som Eclipse og Power Grid.

Marit1

Marit

Salg, Norge

Marit er holdets nordmand. Med sin fortrinlige sans for kommunikation og salg, belejrer hun, kvadratmeter for kvadratmeter, Norge på vegne af Spilbræt.dk. På kontoret er vi desuden overbeviste om, at Marit er verdensmester i fløjt; det er sjældent, at der ikke kommer Disney-fugle-agtige fløjetoner fra hendes plads. I pauserne kan Marit godt lide at prøve på en dag at vinde spil som LAMA og 6 Nimmt.

Helle

Helle

Bogholder

Helle er Spilbræts kaffeglade talknuser, der gerne bruger frokostpauserne på at fortælle om alle hendes uvorne børnebørn. Når tiden ikke bliver brugt i sommerhuset i Sverige, holder Helle styr på, at alle Spilbræts regninger bliver betalt til tiden. Helle kan godt lide et godt børnespil, hun kan nyde med familien såvel som små finurlige spil som Qwixx og Qwinto.

Camilla_500

Camilla

Kundeservice (på barsel)

Camilla vil påstå, at HUN er Spilbræts største katteelsker. Hun har det gyldne overblik og har samtidig en evne til at vinde alle spil, Kim udsætter hende for – samtidig med at hun insisterer på, at hun ikke ved, hvad hun laver. Camilla er glad for terningespil som Ganz Schön Clever eller rode med Tetrisformede brikker i Patchwork og Second Chance.

da_DKDanish
sv_SESwedish nn_NONorwegian da_DKDanish