fbpx
 

Om os

Spilbræt.dk er nordisk distributør af brætspil.

Det er stedet, hvor kærligheden til brætspil og den rene spilleglæde blomstrer. I en fortravlet hverdag er fritid dyrebart, så derfor skal de brætspil, vi omgiver os med, også være af den bedste kvalitet.

Hvorfor elsker vi brætspil? Er det lysten til at lege? Prøve grænser af i trygge omgivelser? Eller er det behovet for nærvær og hygge med vores nærmeste? Hos Spilbræt.dk er vi overbevist om, at det er alt dette og mere til. Brætspil samler og brætspil skaber øjenkontakt. Trangen til noget fysisk og ægte i en digital og fjern verden. Et godt brætspil er ikke kun et produkt, der samler støv. Det er et familieklenodie, der bringer smil frem. Et fast inventar på bordet, når der er gæster – lige ved siden af kaffen, rødvinen og slikskålen. Eller det naturlige valg, når der skal fortælles røverhistorier i byen. Alle har hver deres smag, både når det gælder musik, film – og det samme gælder brætspil.

Spilbræt.dk forsøger at vælge og sætte fokus på de bedste brætspil, men vi gør det ikke alene. Vi lytter til pressen. Vi lytter til Årets Spil-konkurrencer over hele verden. Og så spiller vi selvfølgelig. Gerne hver dag, men helst sikkert hver uge. Det giver os mental velvære og et glimt i øjet.

Kim_500

Kim

Direktør

Kim er firmaets vandhund. Han har arbejdet professionelt med spil i alle former siden han var 19, og han fortæller gerne en historie ”fra gamle dage”, hvis han får chancen. Når det gælder spil, er hele Spilbræt enige om, at de elsker at se ham tabe – derfor holder Kim sig langt væk fra spil som Risk. I stedet nyder han at spille et hav af spil-prototyper i jagten på den næste dille.

Andreas_500

Andreas

Salg, Danmark

Andreas er Spilbræts kamæleon og katteelsker. Med sit gode humør og dybe barytonstemme spreder han god stemning på kontoret, når han da ikke er ude og køre Danmark rundt for at hilse på vores kunder. Når det gælder spil, har Andreas en kærlighed for små finurlige spil som Battle Sheep og alle 2 personers-spil fra Gigamic.

Elsa_500

Elsa

Salg, Sverige

Elsa elsker alle dyr og er hele Spilbræts power-mor, der på klingende svensk stolt fortæller om, hvor glad hendes sønner er for de brætspil, hun tager med hjem fra arbejde for at prøve. Når hun rigtig skal hygge sig, elsker Elsa især partyspil som The Mind og Codenames.

Tine_500

Tine

Marketing & Grafik

Tine er blevet tilført Spilbræt.dk i 2019 for at give os en tiltrængt ansigtsløftning. Indtil videre har vi ikke fundet noget, den gæve jyde IKKE kan – hvis det da ikke lige skulle være at stable klodser i Cirkus Topito og Bandu. Tines liste af yndlingsspil er uendeligt lang, men hun er især glad for lange hyggelige aftener med kæresten over et spil Terraforming Mars.

Jannie

Jannie

Kundeservice & Logistik

Jannie er trods hendes unge alder en erfaren dame, da hun i adskillige år arbejdede på vores lager som projektleder. Nu har hun sluttet sig til Spilbræt-familien, og vi er langsomt i gang med at indoktrinere hende til at elske brætspil. Når Jannie ikke er på arbejde, drømmer hun om rejser mod varmere himmelstrøg og blive bedre til små, hurtige kortspil som ``Oh Shit!`` og ``Port Royal``.

Camilla_500

Camilla

Kundeservice (på barsel)

Camilla vil påstå, at HUN er Spilbræts største katteelsker. Hun har det gyldne overblik og har samtidig en evne til at vinde alle spil, Kim udsætter hende for – samtidig med at hun insisterer på, at hun ikke ved, hvad hun laver. Camilla er glad for terningespil som Ganz Schön Clever eller rode med Tetrisformede brikker i Patchwork og Second Chance.

Helle

Helle

Bogholder

Helle er Spilbræts kaffeglade talknuser, der gerne bruger frokostpauserne på at fortælle om alle hendes uvorne børnebørn. Når tiden ikke bliver brugt i sommerhuset i Sverige, holder Helle styr på, at alle Spilbræts regninger bliver betalt til tiden. Helle kan godt lide et godt børnespil, hun kan nyde med familien såvel som små finurlige spil som Qwixx og Qwinto.

JEnny

Jenny

Salg & SoMe, Sverige

Jenny er yngste sjæl hos Spilbræt, men insister på kun at lytte til musik fra før hun blev født. Hun var besat af Iron Maiden i hendes ungdom og går hele tiden og citerer Pink Floyd-sangtekster. Derudover er Jenny megasej til røre-gøre-spil som Maki Stack og Bamboleo.

da_DKDanish
sv_SESwedish da_DKDanish